söndag 24 april 2011

JAG HAR RIDIT och jag har gjort det igen..

idag har det varit en heeeeeeeeeeelt fantastisk dag. och en förjävlig en..
börjar med det fantastiska! Jag har ridit!!!!
Jag och en personal åkte ensamma till stallet där jag har ridterapi. Jag skulle få rida en liten skitgullig islandshäst! Skitsöt men skitstark vilja ;-). Jag hade inte ridit på två månader så jag var lite nervös och kände mig lite ur form liksom. Har heller ingen direkt erfarenhet av islandshästar. Har bara ridit turridning två ggr. Men det gick jättebra ändå, det var liksom bara så underbart kul, och så underbart att få sitta på en häst. Red ett bra tag inne i ridhuset. blev liten mjukstart. Inga knepiga övningar, bara underbart! Och sen skritta vi av han ute. Underbart eller vad?
LYCKA LYCKA LYCKA!

Men... Men det blev skärskador idag, igår bestämde jag mig för att sluta med naltrexonet.
dagen har bestått av greys, ridning, greys.

Men det funkar över förväntan med de andra tjejerna måste jag säga. Absolut!
nu på kvällen höll det på att gå åt helvete igen. Slängde på mig skorna och vandrade runt i nästan en timme. Tack vare promenaden avledde jag impulsen till att ett mycket litet sår växte eller förökade sig. BRA JULIA? det tycker jag nog.
På vägen hann det bli cigg på hemköp och plötsligt bara sådär låg det två filmer i påsen också. "flickan" och "emil - i soppskålen" + "hoppa högst". Filmer har en tendens att bara dyka upp i mina påsar, betalda och allt. Draget från kontot xD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar