måndag 11 april 2011

FRI (nästan)

jag är hemma nu! Utskriven kan man säga! Iof, på LPT-perm men om allt går som det ska är LPT:t borta nästa onsdag...! Längtar redan.. Även om det inte vidtagits 40697 tvångsåtgärder så har jag blivit fråntagen min fria vilja helt och hållet. Ser fram emot att få tillbaka den! Dagen har varit seeeeeg men tillslut var det dags att åka hem! Jag tror inte det har sjunkit in än. Att jag inte ska tillbaka till kukhuset känns inte sant. Om jag ALDRIG mer i hela mitt liv kommer bli inlagd låter just nu så overkligt, så det är inget jag liksom kan tro just nu. Att bli/vara inlagd ibland olika långa perioder har varit min verklighet så länge. I många år, blev inlagd för första gången för 6 år sen. Det är "för nära" eller vad jag ska säga för att jag ska kunna säga aldrig mer, men något som vore underbart.

Idag tog jag Ebbisen och promenerade och handlade lite. Höll iof på att dö på vägen av värmeslag och andnöd men annars var det fruktansvärt skönt att va själv ute! Faan vad jag kommer sakna min bebis.. :(:(

Imorgon blir det mysdag och packdag. Men ingen PIVA! Lycka över det!
Vi ska väl ner på stan och fika lite bland annat.

Känne mig iaf grymt jävla nervös över att flytta..
Vet inte om jag är mest posetiv eller negativ till flytten just nu. Det är iaf bättre än inlagd. Men jag vill inte riktigt.. Men ser det ändå som någon form av nystart..
Fast jag tror ändå det kommer bli bra för det verkade bra och fint och så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar