onsdag 3 september 2014

Kaffe!

Gårkvällen var ett riktigt helvete. 
Jag fick sådan sjuk ångest över maten och vikten. Jag visste inte var jag skulle ta vägen. 
Så jag började vandra i korridoren. Fram och tillbaka, och till en början fick jag det, eller de försökte liksom inte hindra mig. Men efter typ 45 minuter började de försöka stoppa mig. Försökte strunta i dem och fortsätta gå. Men tillslut gick det inte. Så de tog in mig på rummet, de försökte prata med mig men allt jag ville göra var att fortsätta gå. Hade panik inombords och jag var bara tvungen att gå lite till! Så det gjorde jag men sen sa de att det var nog! Tillslut insåg jag det och slutade. Att jag inte fick gå vet jag inte riktigt vad det berodde på. De sa bara att det räckte? Kanske att de tyckte att det kunde påverka de andra patienterna. Och för att jag behövde lugna ner mig.
Lyckades sitta på rummet och varva ner. Sen var det dags att sova. Har inte mått så dåligt på mycket länge. Men inget dumt hände! 

Idag har jag varit på stan och fikat med en personal. Det var mycket trevligt, jag drack kaffe! Vilket jag aldrig brukar göra. Men det var en kaffe latte, men åndå. Kaffe! Pallade inte att dricka upp hela, kaffe är inte direkt en favorit. Men det var skönt att komma ut lite. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar