måndag 1 september 2014

Gekås i helgen !

Nu har det gått en vecka sedan vaket släpptes. Och det har gått väldigt bra! Hade en jobbig kväll i fredags men jag hanterade det. Så det är jag stolt över. Att det gick bra!
Sen idag har de haft lite möten. Jag fick gjädjande besked. Jag kommer nog flytta till psyk i Varberg! Det hade ju varit super. Och sen slussas till ekängen därifrån. Det skulle vara väldigt väldigt skönt och bra att ha familjen så nära! Inte längre vara på en högsäkerhetsavdelning. Att slippa säk och alla andra jävla grejer som hör till här. En mer friare miljö. 
Och det hoppas jag verkligen kommer ske hyffsat snart. (Om det nu blir så, vilket jag tror) 
Och jag fick även min perm i helgen beviljad. Först ska jag vara i stan nio på morgonen. Jag ska på rättegång ang incidenter som hänt mellan mig och en annan patient. Sen tar jag bussen efter det då. Ska bli lite läskigt att åka buss själv. Jag är inte orolig för själva bussresan, utan för bytet jag måste göra. Har jag väl gjort det en gång är det inga problem sen. Men detta är ju första gången så det är lite skrämmande! 
Ska sova hos mammi. Och sen på lördag drar vi till gekås (Ullared). YEAY!!!! Jag mammi och Elina. Ska bli så jävla roligt alltså. Har inte varit där på flera år tror jag. Har massor av saker jag ska köpa. Bland annat smink och hygienartiklar eftersom jag inte får ta det in genom säk så jag har lite sådant hemma. Och lite ridgrejjer och saker till ebbisen. Skämma bort min prinsessa lite! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar