torsdag 18 september 2014

Så jävla dumt!

Fick reda på att när avdelningen flyttat till 66:an kommer vi inte få ta ut och in telefoner. Så om man varit på perm eller frigång får man inte ta med telefonen in igen. Så när den väl kommit in kommer dem inte ut igen. Eller den kommer ju ut, men inte med in igen. Bara liksom när man ska härifrån på riktigt. Så jag fick leta reda på min iphone 4:a som som tur var låg i mitt värdeskåp här. Och jag har beställt ett kontantkort. Har inte bestämt om jag ska ha min 5:a eller 4:a ute men det lutar väl åt att ha 4:an med mig ute. Dock saknas det den där lilla grejer man har simkortet i. Så jag ska försöka få tag på en sån. Men det är ju ingen direkt brådska, det är inte föräns min nästa perm kommer som jag behöver en extra telefon att ha med. 
Så jävla dumt, jävla nya regler. Men det är bara för att de ska vara helt säkra på att man inte smugglar in mobiler till de som inte får ha dem. 

Men.. Snart är det dags för mig att bege mig till Varberg igen. Samma som förra gången. Buss till Halmstad och blir hämtad där. Jag tänkte gå ganska tidigt så jag kan köpa lite matsäck med mig att ha på bussen. Och för att i lugn och ro köpa biljett och hamna på rätt hållplats. 
Ser så mycket fram emot det! 
Sen blir det väl idolkväll hemma på kvällen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar