tisdag 2 september 2014

Vill verkligen

En dag närmare permissionen. Jag längtar så jäkla mycket. Vill hem, vill hem, vill hem! Till min älskade familj. Sova hemma i en mjuk säng. Gosa med ebbisen. Det gör så ont att vara ifrån henne!! 
Har varit ute utanför rummet idag en hel del. Mycket mer än vanligt i alla fall. Sen har jag bakat. Det blev havrekakor idag. 
Imorse var det även solrosen. Jag hade lånat batterier av avdelningen så det var bara att gå upp och köpa tillbaka dem idag. Hade gärna sovit lite till! Inte för att det inte hade varit hela världen om jag inte skaffat tillbaka dem.

Har tänkt mycket på planerna de pratade om igår. Om att flytta tillbaka mig till psyk i Varberg igen. Jag vill verkligen. Jag tror det skulle vara bra! Vet inte om det skulle bli PIVA eller en annan vårdavdelning. Det finns ju 22:an. Men där har jag aldrig varit. De har ansett att jag inte skulle klara av den miljön, som det var förut. Att jag bara kunde vara på PIVA. Men PIVA är ingen avdelning man egentligen ska vara länge på. Men det har ju blivit så, att jag varit där länge eftersom den andra avdelningen inte skulle passa mig. Och sen klarade jag inte att vara där heller, de skickade mig till rättspsyk istället. 
Visst, på PIVA känner jag ju igen personalen på. Har väl såklart blivit förändringar med vilka som jobbar där. Och jag minns typ inga nu. Men träffas man igen känner man ju igen. Men jag vill helst inte tillbaka till PIVA. 
Hoppas verkligen det blir flytt till Varberg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar