söndag 28 september 2014

På bussen

Jag sitter nu på bussen tillbaka till Växjö. Men det är sjukt mycket folk på bussen. Men än så länge har jag ett ledigt säte bredvid mig i alla fall. Och jag hoppas det förbli så hela resan. Jag hatar att sitta bredvid folk på  bussen. 
Igår åkte jag och syster ut till pappi. Alla där var hemma och vi äkte på en liten utflykt. Först åkte vi till ett fik ute på landet. Det var ett fik i en gammal kvarn. Sen åkte vi till öströ fårfarm och kollade lite på fåren. Mycket trevlig utflykt! :-) sen hade vi gituar hero turnering. Jag har varit proffs på det. Varit på typ högsta nivån. Men fan.. Jag var sämst! Bajs, men jag ska fan bli bättre.!
Sen igår kväll hyrde jag och mammi film. Bland annat hundraårigen. Fan, det var så jävla rolig. Lätt en film som jag kan se om och om igen. 
Jag har knappt druckit idag, för att jag inte ska bli kissnödig på bussen. Fett jobbigt men jag har med mig pepsi att dricka på vägen så lan jag kissa när jag kommer fram ;-)
Jag har haft det bra hemma. Dock ganska mycket tankar om att skada mig. Men jag har klarat mig bra. Ingenting har hänt :-)

Vet inte riktigt vad som väntas i nästa vecka. Förhoppningsvis ett nytt möte med Varberg! Så jag äntligen kan få ett jävla besked om det blir någon flytt eller ej. Slitstövlar som drar ut på det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar