fredag 23 juli 2010

Annonsen är inne och en kille har redan svarat!

Trots all motion igår gick jag upp ett halvt JÄVLA kilo! FAN

Mötte Ia på VPM klockan 10.. Skulle till MargareteFITTAN! Blev ovänn med henne idag. Jag åker ju på söndag till ridlägret och behövde därför medicin ända till nästa måndag. Men det ville hon inte ge mig. Hon ville att min mor skulle åka till mig och lämna medicin lite då och då under lägret, eller att Ra skulle göra det. Och ville jag inte det skulle jag åka hem från lägret och hämta mer på VPM! Är hon dum?! Jag vill fan inte sticka ut mer än jag gör, med mina ärr och med min mat. Jag blev arg och hon sa till mig att vi skulle föra en lugn diskution som vuxna människor.. FITTA.. Men tillslut blev lösningen att vi ger all medicin till lägrets personal och så får de ge mig medicin på onsdag och lördag. Det ville jag så klart inte men det är helt klart bättre så än det andra hon ville. Och hon var tvungen att ringa min mor för hon litade inte på att jag skulle berätta det vi snackat och kommit överens om. Hon gav också medicinen till Ida så Ida skulle lämna över den till mammi. Jävla fitta.. Tur att det var sista gången vi sågs..

Sen gick jag och Ia till apoteket och jag hämtade ut en medicin som ska skjuta upp min mens som så klart ska komma på ridlägret. Men det är löst nu! Och jag behövde inte heller betala eftersom den är receptbelagd och jag har högkostnadsskydd.

Sen gick vi till kvantum och jag köpte lite grejer till lägret. Jag köpte schampoo, balsam, duschgel.. Sen köpte jag nötter som jag ska ha i reserv ifall jag inte kan äta där. Eftersom det är ridning två gånger om dagen så kan det behövas fyllas på med energi ifall det inte äts nåt. Och såklart pepsi. Köpte sexpack 33cl-plastflaskor och två stora. Sen upptäckte jag att vanillacoke har kommit tillbaka! Jag älskade den förut så jag köpte en burk. Svindyr, en burk kostade 11.50! Men när jag drack den var den inte god, tom äcklig!
Sen vandrade vi hem till mig.

Imin garderob har vi hela tiden trott att mina trådbackar inte gått in. Så min mor hade snott några hyllor från Elina. Men när min mamma tog hit dem gick de inte, med lite våld. Så nu har jag satt in dem och satt iden ena några hyllor över och i den andra en hylla och sen i klädhängarstång. Blev skitbra! Men jag har inte sorterat in allt än. Har två lådor med kläder i frådet. Ska ta upp den och byta in kläder, det gör jag ibland och då känns det som om man har köpt nytt :D

Jag satte in en annons på flickorna igår.. Och en kille har redan svarat :(:(:(:(
Så om jag har tur(för deras skull) så blir det sålda ganska snart.. Men jag är skitledsen, och jag kommer inte kunna va med när han hämtar dem.. Jag får åka dit innan och säga hejdå! Så får han komma efter det och hämta dem... FAN. Men det är för deras skull ju, i detta läge kan jag inte tänka på mig själv.. :(:(:(:(:(:(:(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar