tisdag 27 juli 2010

jag tror jag är en lite lite mindre idiot idag

Idag har det vart okej. Började med sittsträning, det gick sådär men mycket var claras, personen vars häst hon och jag red pås fel. När hon skulle longera och jag rida gick det väldigt dåligt. Hästen saktade av till skritt hela tiden eller gick in mot mitten. Jag fick därför inget flyt i de olika övningarna vi gjorde. Tillslut gick ledaren fram till clara för att hjälpa henne lite. Då berättade hon att hon aldrig gjort det förut. Bra att hon sa det och bad om hjälp från början.
Sen hade vi hästteori, vi tittade på en tjej som red samtidigt som lägerledaren pratade. Fan vad jag lärde mig saker. Hon bad ryttaren göra något vanligt fel som hon ser folk göra och sen på rätt sätt. Skitbra lektion!
På eftermiddagen red vi ut. Men det var halvkul. Missa var så seg och lyssnade inte på mig. Men jag fattar fna inte varför, vad jag gör för fel.. får fråga imorgon amtar jag..
Hade inte med mitt spö heller för det blev megastress när jag gjorde iordning henne. Hennes hovar var fruktanavärda! Tog mig 10-15 min att ktratsa dem. Det var typ lera spm stelnat och blivit sten! Sen när det var klart hade jag ca sju min kvar att göra allt det andra...! Så jag glömde bort mitt spö..
Sen på uteritten galopperade vi bara en gång i typ 30 sekunder..
Sen på eftermiddagen åkte vi till havet och badade, men inte jag fast jag hade bikini. Men vi åkte hästtransport ca20 st xD haha
Imorgon är det långritten. Men man fock välja på ett fmpass och ett empass eller en långritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar