tisdag 20 juli 2010

Suigui

Jag har varit med om något helt otroligt fantastiskt! Men blivit så kränkt och påhoppad, jag blev så ledsen... Men jag berättade aldrig för farmor och faster vad som hände, vad ledaren där vi red gjorde mot mig. Då hade farmor blivit så ledsen, hon var så glad eftersom alla tre sken som tre solar när vi red!

De hämtade mig klockan tio. Vi åkte ut till glommen! Jag var så glad, jag skulle äntligen få rida! Första gången på en månad minst tror jag! YEAY :D Min kusin som är 9 tror jag, fick detta i födelsedagspresent. Att rida islandshäst, och jag och hennes mor fick följa med. Vi hade väldigt svårt att hitta, så när vi kom fram var hästarna iprincip redan färdiga och klara för start! Men det var två andra typ 11åriga tjejer som skulle rida också, så de hade väl haft kul och grejat iordning dem. Men det gjorde inte så mycket. Jag fick en jättesöt ljusbrun häst som hette stjärna på isländsa. Vi började med att testrida lite innan vi gav oss ut på turen. Men efter en liten stund gav vi oss ut. Det är verkligen annorlunda, inte alls som vanlig häst. Vi töltade en del, jag hade lite problem. Mina stigbyglar var så otroligt långa, det ska de tydligen va. Men verkligen mega långa så fötterna flög ut i bland. Jag tror min häst ibland gick över till trav lite då och då, är inte säker. Men när vi kom till stranden så han att vi skulle öka till snabb tölt. Och helt plötsligt galopperar vi som inihelvete! YEAY jag älskar verkligen att galopperna. Det var inte meningen sa han men eftersom att alla hade kul så gjorde det inget :P Sen skulle vi tölte i typ en meter hög jävla vass och buskar. Det gick väl sådär, min häst snubblade och fötterna flög ut och jag höll på att flyga av. Men det var väldigt lätt att hålla sig fast på hästen med fötterna utanför stigbyglarna. När vi nästan var tillbaka på stället sa han att vi kunde galoppera sista biten. Så det var jättekul. Men sen blev det megamegabäst! När vi kommit fram sa han att vi hade lite tid kvar och att vi kunde galoppera på deras typ lilla travbana. Alla ville det så det gjorde vi. Och nu kan jag säga att jag minsann galopperat på riktigt :D Vi galopperade så jäääääävla fort, varv efter varv. Säkert 20 varv eller nåt. Och vi drev på och drev på. Fortare och fortare :D:D:D runt runt runt! Det var fan bäst på hela ridturen..!

Hela tiden fick man intrycket att han var typ asskön och snäll och hästvän och trevlig. Men det visade sig att han var en riktig idiot! Fy fan! När vi ridit klart kommer han fram till mig (innan jag fortsätter ska jag säga att jag red i linne) och frågar om jag hört talas om "suigui". Han värkade hela tiden väldigt välmenande och snäll och trevligt liksom!
Han: Har du hört talas om suigui?
Jag: Nej?
Han: Jag tror det skulle va nåt för dig ^^
Jag: jasså? Vad är det?
Han: Googla så får du se!
Jag: Okej! =)
Han: det stavas s-u-i-g-u-i
Jag: Okej!
Han: Hälsa från Miguel så är du välkommen!!
Jag trodde det skulle va nåt kul, nåt isländs. Det lät så. Kanske nåt om hästar. Jag vet inte.. Men nåt trevligt, roligt skämt iaf!
Lite senare kommer han med en träsked, en sån man får på Mcdonalds i caffet. På den står det "suigui, hälsa från Miguel!" och säger "du kommer digga det!"
När jag sitter i bilen på väg hem googlar jag på mobilen... Googla och se själv.. Jag blev aldeles kall.. JÄVLA IDIOT! Hur kan han göra så? Är han helt sjuk i huvudet? Ville han bara såra mig? Göra mig ledsen? Kränka mig? För att jag har ärr? Har han något emot det? Eller vill han bara va grym och ett jävla kukhuvud? Eller va han seriös? Att han sitter och hänger på den sidan? Att jag ska gå in där och hälsa från honom i chatrummet?! Tror knappast det..! Fan.. Detta gjorde ont..
Kanske överreagerar jag. Men att gå ikortärmat, det gör jag för jag tycker inte att jag ska behöva skämmas. Jag ska itne behöva dölja mina armar, jag ska inte behöva svettas sönder på somrarna. Jag får gå i kortärmat om jag vill, och jag förtjänar inte sån här skit för det! Jag har mina ärr, för jag har varit sjuk, jag har varit fast i ett svårt självskadebeteende. Men bara för att jag varit sjuk, ska jag behöva dölja min kropp hela livet? NEJ! Det tycker jag inte!

Jag har funderat på skolstarten. Jag vet inte om jag ska visa ärren på en gång. Eller om jag ska dölja dem ett tag, låta kamraterna lära känna mig först. Så de inte dömmer mig direkt liksom. Eller så är det lika bra att få det gjort. Bara visa och så är det gjort liksom...

På söndag är det dags för ridlägret! Längtar som en tok! Men jag är väldigt nervös också. Har fortfarande inte kommit på en lösning hur det ska bli med maten. Men jag måste anmäla mig som veg. Det skulle man göra i tid stod det. Jag tror jag inte ska ta med mig egen mat, utan äta deras mat i den mängd jag känner att jag klarar och vill..

imorgon går flyttlasset! Så vi flyttar till nya lägenheten då! Har burit dit en hel del men imorgon kommer flyttgubbar och tar de stora grejerna liksom. ska bli kul att flytta dit. Vi kommer ha havsutsikt från balkongen! Inte helt fel.

5 kommentarer:

  1. SKITGUBBE!!! Han med islandshästarna!!!! Egentligen skulle han anmälas!!!!

    SvaraRadera
  2. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. 46157877 ÄGER YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HÖHÖHÖÖH

    SvaraRadera
  4. [18:05:37] miguel: Hehe, hon verkade ju gilla ridturen iaf

    SvaraRadera
  5. Vännen, AKTA dig för Suigui chatten! Den här Miguel var ute efter sex, därav bjöd han in dig, inte för att han tänkte du var ett psykfall utan för att han skulle ha en chans att prata privat med dig och manipulera till dig nakenbilder nakenbilder och en cam så han sen kunde spara det som "alonetime-material" Hade det fungerat, hade han sen försökt få utnyttja dig för sex på en regelbunden basis och helt skitit i om du mådde dåligt av det eller inte. Den typen av människor bryr sig enbart om sina egna behov och känner varken skam eller skuld för det.

    Jag har själv varit i SUIGUI chatten och flera av de tjejer som kommit in har stötts på, jag blev också stött på. De bryr sig heller inte om de som kommer in och ska begå självmord. De som sitter där är svårt störda människor som varit därinne i 10 år för att de saknar vänner och umgänge, de har enbart chatten för att ingen vill umgås med dem pga deras personligheter.

    Jargongen är benhård, de trycker ner varann till höger och vänster och några av dem har psykopatiska drag, den ena är förmodligen en renodlad psykopat (en tjej). Jargongen går ut på att alla är bättre än alla andra, tryck ner andra så hårt du kan, visa förakt för svaghet (trots att de själva är svaga) och var så benhård och iskall du bara kan.

    De är så förhärdade att de struntar blankt i när det kommer in sådana som bestämt sig för att begå självmord. De hjälper inte dem genom samtal eller visar någon som helst medkänsla eller värme utan de talar bara med varandra och ignorerar nya medan de håller denna kyliga ton även emot varandra. Jag stack fort som fasen och det verkar de flesta göra, enbart de som är så störda att de passar in hos dessa, stannar.

    Håll dig så långt borta från dessa sjuka människor! De är inte värda smutsen under din sko!

    SvaraRadera