lördag 3 juli 2010

En pizza

Är i borlänge nu. Har haft många bra dagar men också lite piss.

Det var ganska segt att komma hit. var tvungen att byta tåg två gånger, tog över 6 timmar. Kom på torsdagskvällen, blev lite full på cider. Hade skitkul! Men blev väldigt utmattad både psykiskt och fysiskt. Jag har inte festat på länge. Jag sover i Elinas och Elinas kompis Lynns tält. Det är trångt men det funkar. Ångrar inte en sekund att jag åkte hit.

Men inatt har jag sovit i min mammas lägenhet. Jag fixade inte att dricka i går. På dagen gick vi till stan, och jag... Jag åt en halv PIZZA! EN PIZZA! HERREGUD! FITTA... Men jag hade bestämt mig att jag skulle få äta en festival måltid, och nu har jag gjort det. Jag ångrar det nåt fruktansvärt... Fan jag tänker inte äta pizza på väldigt länge. Det var gott, men det var fan inte så gott att det var värt all den ångest det gav mig... Fan vad tänkte jag med? Hur kunde jag?
Jag har för övrigt levt på nötter och knäckebröd. Men alkohol, nötter och pizza.. Jag komer ha gått upp en hel del... Men jag kan inte åka på festival och inte leva som man ska. Då skulle jag inte åkt. Antingen skulle jag stannat hemma och fortsatt som vanligt, eller så åkte jag hit och lever ett festivalliv fult ut.

Jag har sett några bra band. Igår var det höjdpunkten för mig. Först såg jag Europe, fick höra både Carrie och The final countdown. Fast jag var på väg bort ifrån spelplatsen när de spelade the finalcountdown. Var påväg till The arks scen. The ark var såinihelvetes underbart. SÅ JÄVLA BÄST!!! Helt fantastiskt! Spelade så många undebara låtar. Alltså.. Fy fan vad jag är kär i Ola Salo!

Vi ska snart åka till en strand och chilla lite.. Men jag har äckelvecka så jag kommer inte bada. FITTA. Jag känner mig skitäcklig. Jag vill hem så jag kan väga mig, Men jag vill samtidigt inte se.. Jag vet att jag gått upp..

Det är "finalkväll" här idag. Har många kvar. Men jag tror inte jag ska dricka något alls.. Ska kanske inte ens gå till campingen..
Planen är att åka till campingen och packa ihop alla prylar och sova i lägenheten allihopa. Ingen av oss är på ett festhumör. Men hur ska alla fyra, jag, mamma, Lynn och Elina få plats i en liten liten tvåa, eller etta kanske man skulle kalla det. Fan den är skitliten xD Det kommer bli trångt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar