onsdag 21 juli 2010

Idag har jag nästan kännt mig fin!

Idag har jag flyttat till stormgatan :D YEAY! Lite rörigt hemma men inte så farligt. Det är skitbra här alltså! Att sitta på balkongen och röka, höra fiskmåsarna och se havet. Det låter väl inte fel?
Mammi och jag ska snart gå en promenad med Ebbisen. Vi tänkte gå ner till strandpromenaden, som är några minuter bort. Så det tar kanske 5 minuter att gå ner till havet. Hihi! Skitbra alltså! Jag gillar inte att bada men jag älskar att vandra på strandpromenaden och fundera. Men bor man inte nära den så blir det inte så ofta. Men nu kommer det ju bli det.
Är lite sur, jag har två garderober i mitt rum, inga hyllor i nån av dem och mina trådbackar går inte in. Men min syster har FEM och jag räknade att hon har sammanlagt 16 hyllor om man räknar med botten i varje garderob. Så jag tänker sno några faktiskt.
Soldi och ungarna är här nu, hon tycker det är lite jobbigt. Men vi ska ha henne inne nu i några veckor. Så hon vet vart hon bor. Men det är inte säkert att hon klarar flytten, katter har tydligen väldigt svårt att flytta. Har fått tips att återvända till gamla lägenheten om hon försvinner och leta där. Men fungerar det inte för henne så får vi göra oss av med henne, inte så bra miljö att bo i stan heller. Till någon på breared vore ju bäst. Eller någon på landet, håller så klart tummarna att det inte blir så.

Det är konstigt... Jag har känt mig nöjd med mig själv idag! Jag har inte känt mig tjock och äcklig. Jag är itne van vid den känslan och jag vet inte var den kommer ifrån.. Jag har knappt fått i mig något idag. Ändå tror jag starkt att vikten kommer ha ökat till imorgon. Ångest har jag över det. Och jag vet nästan till 100 % att jag kommer väga mer imorgon..! Det är så knäppt. Vissa dagar ökar min vikt fastän jag inte ätit något. Andra dagar minskar den fastän jag ätit massor.
Men idag har jag kännt mig fin.. Att min kropp duger iaf. Att jag får lov att se ut som jag gör. För jag är inte tjock! Inte idag.. OMG.. Jag har inte känt mig smal, men inte tjock heller... Och hjärnan har inte varit på mig heller.
Men de "okej jag är fin"-känslorna börjar försvinna...! Jag måste ut. jag måste göra något.. Annars blir det bajs.. Måste ut, måste aktiveras. Fan jag klarar inte att väga mig imorgon men jag klarar inte att låta bli heller.. Gaah.. Jaja.. Imorgon tror jag att jag ska ta och promenera en långpromenad vid havet med Ebbisen.. Fitta..

Jag skickade in mitt svar till intagningsenheten halmstad och hälsoblanketten, kontraktet och avikande kost blanketten till Plönninge idag. Fan jag längtar verkligen.. Men jag blir bara jävligt nervös också när jag tänker på det. Ibland så nervös att jag vill hoppa av. Men det är ingen chans ivärlden att jag kommer göra det så klart! Men dödligt nervös alltså ;)
Som tur är är det föräldramöte första dagen så min mor kommer följa med! Det är faktiskt väldigt skönt att slippa va helt ensam..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar