onsdag 7 juli 2010

Ha! Det sitter i!

Jag gick upp halv sju, ändå höll jag på att komma för sent. Jag duschade, och idag gick det bra, så klart, duktiga jag. Hade inte ens tanken på att skada mig eller ta med något in för säkerhets skull! Sen fixade jag håret, provade min nya plattång. Den är så mycket bättre än min gamla, mitt hår är fortfarande platt. Det brukar bli vågigt assfort annars. Bra köp!
Som tur var kunde jag åka med pappi, när han skulle till jobbet. För när jag kom ut från badrummet hade det nästan gått en timme och det var 10 minuter kvar tills jag skulle till bussen och jag var fortfarande naken xD.
Men när jag skulle gå från pappas jobb var jag sååå törstig och så... svag? trött? Jag vet inte, var tvungen att gå in på sjukhuset och köpa en fästis i en automat. Men den var dum, den tog 10 kr för mycket.
Hos U-C gick det bra. Vi har ett uppehåll nu för hon har semester och kommer tillbaka i augusti. Men vi pratade en stund och jag ska få bort mina rädslor. Jag ska bland annat jobba med min telefonskräck. Har fått en liten plan om hur jag ska göra, men jag vet inte om jag ska göra det.
Först ska jag ringa farmor, när hon vet att jag ska ringa, och göra det tills det känns OK. Sen ringa när hon inte vet tills det känns OK. Sen ska jag ringa U-C! Hon vet att jag tränar så jag behöver bara säga hej typ. Efter ett tag ska jag våga/klara ringa till typ VPM och fråga on tid för medicinhämtning eller nåt. Vet ej om jag ska göra detta, ska fundera noga för detta är otroligt jobbigt. Jag har inte pratat med utomstående folk på flera år, inte sen jag var liten och knappt då heller. Jag ska också våga fråga om hjälp i affären, när personalen inte står i kassan. Jag vågar fråga om jag stått i kö och kommer fram till kassan, då frågar jag om hjälp men det är inte lätt men jag kan. Men inte om personalen är ute i butiken och arbetar. U-C tycker att jag ska börja göra det som boendestödet gör åt mig. De gör sånt som jag själv inte vågar, men jag är med. Hon tycker tvärt om typ. Att jag ska göra men de är med och hjälper mig. Men om jag ska öva på att prata i telefon vill jag nog byta ut farmor mot nån annan tror jag. Vet ej varför men jag vill helst inte ringa henne....
Jag satt nästan död på samtalet, medicintrött och vätskebrist tror jag. Men jag var tillräckligt vaken för samtalet så klart. Men helt galet trött.. liksom svarade och lyssnade men halvdött. Sen promenerade jag till breared och träffade La. Vi gick ut med Ebbisen och sen tog vi bussen till läjet.
Vi städade mitt rum som såg ut som ett rent (haha smutsigt) helvete! Men efter lite hårt arbete blev det bra! Nu är det fint!

Jag har plockat fram min enhjuling! Jag var hemma idag och jag blev så JÄVLA sugen! Så jag tog den till läjet och fixade till den så gott det gick. Fick ta en stålborste och borsta massa massa massa så hjulet för att det var så inihelvete rostigt. Man såg nästan inget silvrigt allt. Fick bort en del, men det spelar ju ingen roll. Den funkar ju lika bra ändå.
Så nu har jag varit ute och cyklat runt på området runt runt. Men det är inte det att jag är kass som gör att jag ramlar, det är min superkassa kondis. Men jag blev förvånad över hur bra jag var (om man får säga så)... Jag trodde jag skulle behöva lite tid att komma igång. Det enda problemet är att komma upp utan att hålla i. Men det kunde jag knappt innan, men det blir min nya utmaning! Men Helvete vad jag är klen, men om jag cyklar varje jag kommer jag väl bli starkare ganska fort kanske?
Jag kommer nog få hit min cykel, den är på breared nu. Så jag kan cykla till breared och sen hem och jag har tid och ork. Det är bra!

Idag kom moppen pappi och Lisette bestält. Typ en månad försent. Det är en ny moppe i retromodell. De har två bilar nu, men de ska göra sig av med en bil och ha en moppe och en bil i stället. Men det är skitsnygg. Det är en 30moppe så jag får köra den xD Enligt lag, vet ej om jag får för dem. Har aldrig gjort det innan. Men den är till för att köra till jobbet säger de, inte nåt annat egentligen.

Det känns som om jag rört på min väldigt mycket idag! Känner mig glad över det. Men jag känner mig så ÄCKLIG... Ful, tjock... Men jag klarar inte att gömma mig i kläder idag, det är så vaaaarm! Jag gjorde det hela dagen fram tills jag skulle cykla. Så nu går jag i linne, short och strumbyxor och jag känner mig inte alls bekväm.. Ska nog sätta på mig min kofttröjja. Är sur över den. Den var visst aldeles förstor :(Så den ramlar av typ. Det är en stor modell, men ändå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar