lördag 17 juli 2010

En undebrar kväll! :D

Igår var det party :D hade väldans kul, bästa kvällen på mycket mycket länge.
Jag träffade en vän i stan vid 20. Hela staden började då fyllas med folk. Det var nämligen "wheels and wings", det är en raggarfestival typ. En jävla massa raggare åker runt runt runt i hela staden och visar upp sina fina bilar. Det är också den dagen på hela sommaren som typ varende en är inne och festar typ. Och igår även jag.
Jag och min vän pallrade oss ner till ankaret och satte oss där och började dricka cider. Det var sjukt många där nere alltså. Det krävdes inte många cider för att få min lullig pga mina mediciner xD Efter ett tag bestämde vi oss för att ta oss in till stan för att ev gå in på krogen. Det hade jag aldrig gjort innan så jag var lite tveksam. Men vi tog oss iaf in till stan. På vägen dit hände något magiskt!!!!
The ark spelade i stan igår, på en ganska liten scen men det spelar väl ingen roll. Men iaf, när vi gick från ankaret gick vi förbi spelningen. Vi stannade utanför staketet för att lyssna. Jag ville gärna gått men jag avstog. Jag hade sett dem så nyligen och jag ville gå ut igår. Men den låt som spelas konstant på min mobil i spotify är "calleth you, cometh i". Och det var absolut den låten som jag verkligen hade valt att de skulle spelat som de bara skulle fått spela en låt. När det spelat klart en låt så började Ola Salo snacka lite och man förstår att nu kommer sista låten. Jag hör då hur det är "Calleth you, cometh i"-melodin i bakgrunden Och bli överlycklig. Jag skulle få höra den. Men när den låten börjar, då river vakterna staketen och säger "varsågoda att gå in"!!! Så vi bara springer in och jag får inte bara höra den jag får stå i publiken och sjunga med och skrika och va hur glad som helst! YEAY magiskt och gratis ;)
På torget kryllade det av tusentals (inte riktigt men nästan xD) personer. Vi satte oss där och drack lite och gick på toa, träffade lite folk vi pratade med typ. När min vän gick på toa kom det för första gången i hela mitt liv fram en polis som bad mig hälla ut min öppnade cider. Lite komiskt efterom jag festat som en galning förut men aldrig råkat ut för det, och nu när jag dricker ute för första gången på år händer det xD Som tur var var det inte Lisette. Alla poliser i hela vbg jobbar typ på "wheels and wings". Vi vandrade runt ett tag sen gick vi in på krogen. Men jag skulle inte kalla det en "riktig" krog, på dagen är det en thairestaurang. Men det var mycket trevligt för jag träffade väldigt många av mina gamla vänner jag inte träffat på år! Det var faktsikt kul. Eftersom jag var full så hade jag inte några problem med att hälsa, prata osv.
Åkte hem vid två, detta var en underbar kväll och jag har inte haft så kul på jävligt länge!

Jag åt på cafe, jag åt även nötter och knäckemackor sen på eftermiddagen och lite knäcke även på kvällen för att jag skulle dricka. Jag kan inte dricka på tom mage med medicin i kroppen. Då nästan ber jag om en snefylla :P Men grejer är att jag bara vägde 3 hg mer idag än igår! Fastän jag år en del och drack en del alkohol!
Men nu får det bli ganska sparsamt med mat de närmsta dagarna. Ska rida islandshäst med faster och kusin på tisdag och då vill jag bli lite smalare i ridbyxorna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar