torsdag 8 juli 2010

HON ÄR VÄRDELÖS

Cyklade till breared idag. Det gick väldigt smidigt, tog väl en kvart. Men det kommer ta längre tid för mig att cykla hem. Det är mer uppför på hemvägen.
Jag och La har bara varit ute med Ebba idag. Vi har bara en och en halv timme på torsdagar. Efter det tog jag bussen till stan för att fika med min syster. Fikade på det dyraste i stan, men Elina fick bestämma. Det är hennes favvocafe fast hon var tvungen att låna lite pengar för att ha råd med både kaffe och toast. Satt där en bra stund, men det började spöregna. Som tur var har mignon en jättemarkis att fälla ut i nödfall och filtar som vi kunde svepa in oss i.

Läget är just nu piss. imorgon tänker jag sjukanmäla mig. Bara va hemma och glo på tv hela dan i fred.
Sitter och svettas som inihelvete, har inte tagit min medicin idag. glömde i morse och ska inte sova än... har jag inte tagit den på en hel dag brukar jag svettas som fan för att sen frysa sönder fram och tillbaka..
Det blev helt fel idag. Med maten.. FAN Helvetes jävla fitta.. Vill karva sönder hela mig.
Men när min mor var iväg och körde min syster till en vän, gick jag för att spy. Om jag bara fått upp allt hade allt det här nästan aldrig hänt. Men jag visste inte hur länge min mamma skulle va borta. Och jag var tvungen att få bort alla spår och snygga till mig själv innan också. Gav det nåt försök men gav upp på en gång.
Ska cykla till läjet nu...
Tänker ta alla dagens seroquel nu på samma gång, plus alla andra kvällstabletter. Kanske att jag däckar och blir sovandes läääääääänge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar