tisdag 6 juli 2010

gekås idag :D

Imorse missade jag bussen... Var så trött. Vaknade klockan 5 i morse men sen somnade jag om två gånger. Den andra gången hade jag tagit min medicin, jag måste be min läkare ändra dosen så jag får mer på kvällen i stället för lika. Så jag låg halvdöd i soffan och Lisette väckte mig fem minuter efter bussen gått... Men jag tog nästa. Skulle köpt nytt busskort på bussen med chaffören visste ju fan inte hur man gjorde så jag fick åka gratis.
Jag och La gick till coop med Ebba, jag köpte lite HubbaBubba.
Sen tog vi bussen till läjet för att gå ut med Ester men av någon konstig anledning vägrade hon totalt! Det händer ALDRIG! Konstigt, hon kanske inte mådde bra, eller har ont eller nåt?

Igår frågade min far mig om jag visste vart hans spritkök var. Och ja, det visste jag. Jag lånade det 2007 till Arvika. Men det blev söndertrampat, jag berättade det för honom men han hade inget minne alls av det! När jag kom hem ifrån Arvika 07 och berättade det sa han att det var lugnt, det var ju inte mitt fel. Men igår så började han babbla om att jag skulle va med och ersätta det och sånt, han var inte glad. Men man kan inte säga att det är lugnt och sen tre år senare komma och säga att jag ska va med och ersätta det. Inte det att jag inte har pengar, för det har jag. Men det är lite knäppt. Men sen sa han att han skulle fixa ett nytt, men jag ska till gekås idag så jag ska kolla vad det kostar där.
På tal om pengar så börjar jag känna att jag måste tänka efter en extra gång innan jag köper nåt liksom. Jag har väl slösat en del känner jag. Men det är kanske nåt som inte är fel? Nån gång i livet när man har chansen, kan man inte slösa lite då? xDxD

Betalade in ridlägret igår. Eller jag hade fått pengar till del av mormor och morfar. När jag var på breared idag läste jag i infon man fick ifrån stället. Det står bland annant att man inte ska ha mobil med sig! Men hur många tjejer kommer lämna den hemma? Inte jag, eller jag får väl ta med den i smyg och är det ingen annan så skiter jag i att ta fram den bara. Men datorn då? Nej, det är väl ännu värre. De vill väl att man ska va med varandra. :/ Men det som är krångligast är maten. Kanske att jag skulle göra som jag gjorde till plönninge? Jag hade med mig all min mat, färdiglagad och klar. Allt jag behöver är en micro. Får väl tänka lite på det.

Eftermiddagen slutade inte bra. Jag vill vara duktig, och jag vill vara duktig. Det finns två duktig. Nr 1: Enligt min hjärna, allt dåligt beteende enligt omvärlden är oftast duktigt enligt hjärnan. Nr 2: Enligt omvärlden, allt dåligt beteende enligt hjärnan är oftast duktigt enligt omvärlden. För mig känns det defenitivt viktigare att vara duktigt enligt Hjärnan...

På gekås hittade jag en hel del faktiskt. Det jag absolut behövde var ett regnställ, till flottfärden men också till ridningen. Så jag tänkte köpa ett ridregnställ och ha det på flottfärden. Hittade ett blott, väldigt tunnt, med dragkedja hela vägen från fötterna till midjan och kardborreband på underbenen så man kan göra så det sitter tajt där. Blev lite fundersam och tänkte först tagit ett tjockare för jag trodde det stog emot mer regn, men Majas och Linneas mormor sa att det inte spelar någon roll, det är materialet som spelar roll. Så jag tog det tunna.
Köpte även:
En plattång (min HK är kass men söt och jag och Elina ha en gemensam som ALLTID är hos mamma)
Massa pepsi (de har sänkt priset, och jag dricker litervis om dagen)
Pyjamas med en yorkterrier på
Strumpor
Knästrumpor
Handledsvärmare med spets (döljer de värsta ärren om jag vill det, och de är enligt mig de på handlederna)
Myggnätkäpps (assful xD)
Supercool läskflaska med sugrör
Matlåda
Barntermos (för både mat och dryck, lite töntigt motiv kanske men perfekt för mig i storlek och funktion)
Solskydd (jag har faktiskt kommit fram till att det är OK med lite färg. Så istället för 30 ska jag nu ha 20)
Skor (typ vita sandalerlikande med ganska mycket högre sula bak, skitsöta!)
Nagerlack 3, Lila, rosa, vitt
Vitt linne
Mineral foundation
Deospray
Hårinpackning

Imorgon måste jag upp tidigt, ska va hos U-C 8:30..God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar