lördag 8 maj 2010

I LOVE Grey´s

Idag gick ridningen bra! Jag fick samma häst som sist, blev först lite tveksam... Men jag band upp hästen på en gång, eftersom hade han fått mat. Och jag bad om hjälp med bakhovarna direkt. Sen fixade jag iordning honom och det gick jättebra! Klarade tränsa idag igen :D Vi hade en vikarie idag, men det var en snäll en. Och lektionen gick helt okej. Har börjat fixa galoppen nu :D Men det var hoppningen och det gillar inte denna häst, men det gick helt OK om man tänker på det. Men efter lektionen skulle en tjej ha honom så jag fick inte göra iordning honom, synd..

Jag kunde inte somna igår, somnade kanske 3 och vaknade väl halv 7, så det blev inte så mycket sömn. Men jag tog igen en timme iaf efter ridningen. Hade inte med vågen till mammi.. Men jag har bestämt att väga mig en gång och sen inte förän tidigast onsdag! Så det så..
Duschade, fy fan... Ångest ångest ångest. BLÄÄH! Men även denna gång kom jag uur duschen helskinnad. Bra..?
Är fortfarande var hos mammi. Ska snart till pappi igen, men först ska jag och mammi till willys.
Gud vad Grey´s är bäst! Så bäst, tack vare mina boxar klarar jag av ångest och sug. Jag blir ju heeelt inne i det alltså.
Ikväll kommer jag ihåg att det var en film på tv, som jag så gärna ville se. Men ajg kommer ej ihåg vilken alltså. SÅÅÅÅÅ störande... Nu ska jag röka, sen blir det väl att packa och dra tillbaka till pappi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar