måndag 17 maj 2010

Idag var duschen en bra grej! Den brukar va hemsk

Idag vaknade jag 6! Fan då, kan jag inte få sova hela natten?! Jag har ju ingen våg att gå upp till nu men min kropp är van... Men jag gick upp och tog en cigg. Sen la jag mig och kollade på min nya lilla dvd och somnade om. Vaknade inte förän halv tio. Ia kom klockan tio, så jag slängde på mig kläderna.
Jag och Ia tog först en liten promenad, sen gick vi till willys. Jag köpte tuggummi och festisar, festisar är nåt jag fått dille på nu. Så jag köpte tio-pack :P Sen gick vi tillbaka och planerade veckan. Hon och La kommer va med min alla vardagar, olika länge. Men några timmar ungefär varje gång (om jag vill, det är bara att avboka på morgonen om jag inte orkar). Men grundplaneringen är att vi ska till breared varje dag och gå ut med Ebba. Bra det, då får jag röra på mig också! Jag skulle gått ut med min älsklingvän idag, men personalen var dumma. De sa att jag bara får gå ut med mina föräldrar och boendestödet. Bajs på dem. Jag saknar henne så :
Men vi ska nog ordna så vi kan träffas snart ändå.

Jag duschade idag, jag fick chocka min kropp flera gånger kallt - varmt - kallt - varmt.. Ångest, men den försvann faktiskt då! Ett bra tips faktiskt. Men i duschen brukar jag skära mig, så hade jag varit hemma hade jag lätt skurit mig i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar