lördag 22 maj 2010

Svettades som en jävla gris

Jag och pappi gick ut med Ester, regnet slutade. Men när vi gått halva rundan började det SPÖREGNA! vi blev pisseblöta båda två xD Men det var lite roligt faktiskt.
Idag var ridningen skitkul! Och för första gången någonsin, var jag nästan inte nervös. Jag ville inte kräkas, dö, jag skakade inte, ingen ångest, jag ville gå in!
Jag fick samma häst som förra gången. Vi var typ 11 stycken idag, det har aldrig hänt förut. Idag gick inte tränsningen så bra. Hästen blev sur, han stog och käkade.. Och det ville han fortsätta göra. Men han är supersnäll när man gör iordning honom.
Idag red vi ute på den stora hoppbanan. Det har vi aldrig gjort förut. Det var skitkul, att rida på så stor yta ute! I början fick vi göra vad vi ville, förutom galopp. Rida kors och tvärs, volter hit och volter dit. Det var roligt. Eftersom vi hade så stor yta att röra oss på krockade man aldrig. Eller jag krockade nästan en gång bara.
På slutet galopperade vi längs staketet, flera gånger. Och som avslutning och belöning till hästarna, hoppade vi en gång. Men om man inte hade stenkoll fick man gärna trava fram till hindret och galoppera efter. Så det gjorde jag och de flesta andra också. ROLIGT!!!!
Men fy helvete vad jag blev genomblöt! Jag hade en vanlig tröja typ, och sen västen över, och hjärmen. Och svetten ran! Jag blev så avundsjuk på de andra som redi kortärmat. Men när såren är läkta så ska jag med göra det, ärr = OK sår = inte OK
Idag ska vi till farmor och farfar, hon fyller år, 72.. Jag har ju redan köpt present men det har inte pappi. Så vi ska åka in till stan och göra det snart.
Men pappa har pratat med henne, att hon inte ens ska duka till mig. Så slipper jag känna pressen och tvånget att äta. Även om pappi säger gång på gång att jag absolut inte behöver, att jag inte har press på mig. Men det har jag visst, hon har dukat till mig. De skickar maten till mig. När jag ätit upp får jag genast frågan om jag inte ska ta lite till... !Så nu har han sagt att hon inte får göra så! Han har pratat med henne förut med hon verkar skita i det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar