onsdag 26 maj 2010

Jag är nog BESATT av grey´s

Igår eftermiddag fick jag ett ryck, jag skulle in och fika själv. Så jag fixade ordning mig och blev stressad som tusan, missade så klart bussen. Men jag tog nästa. När jag kom till stan hann jag till H&M innan de stängde och jag köpte en söt tyllkjol som bara kostade 50 kr och ett linne som kostade 30 kr. Sen gick jag för att köpa mig en tidning som jag skulle läsa på cafét. Men när jag väl skulle gå in på cafét vågade jag inte... Men så bestämde jag "om Ströget är folktomt så går jag in", men de hade stängt. Varenda jävla café i vbg har öppet till 19 men inte det såklart.
Då gick jag och kollade bussen, nästa gick om 3 minuter. I normala fall går bussarna en gång i halvtimmen, förutom EN (eller fler jag vet inte) gång om dagen. Men det tänkte jag inte på, så jag bestämde mig för att ta den som gick en halvtimme senare och så gick jag in på kvantun. När jag kom ut och kollade på busstavlan förväntade jag mig väl typ 10 minuter, det stog 40! GAAAH!
Jag hade ingen mobil, inte heller en klocka. För att få tiden att gå började jag gå, skulle gå några stationer. Men när jag kommit till sörse vågade jag inte gå längre i fall jag skulle missa den. Men där fick jag sitta och vänta och vänta och vänta. Tillslut kom bussjäveln!

Jag har bestämt mig för att ta Naltrexonet fram till lördag, jag måste rida och sen på söndag är det liseberg som gäller.

Igår när jag tagit min medicin blev jag asspåverkad! Jag har fått dosen höjd på seroquelen men i två veckor har jag haft det nästan, men tabletterna ser annorlunda ut än de jag fick på PIVA så de kanske verkar lite olika fort eller nåt. Jag vet inte men efter bara nån timme blev mina händer skitklena, jag började få korta häftiga illamåendeattacker och kunde knappt prata. Knäppt!

Jag vaknade halv 6 imorse, Bajs på det.... !!!!
Men denna natt hade jag en underbar dröm jag som inte ville vakna upp ur!
Jag var nämligen med i Grey´s!!! Och det var inte Meredith som var gift med McDreamy, det var jag. Jag stog och pratade med Lexie och Izzie, då kom det en psyksjuk patient (som inte är med på riktigt) och riktade ett gevär mot oss, vi började springa. Men han sköt mig i magen. HAHA Det var fan en underbar dröm, att få va med i underbara Grey´s Anatomy. Sen hände det lite grejer, och det sista som hände innan jag vaknade vad att jag typ tuppade av pga skottskadorna. Buhu så fick jag inte vete hur det slutade!

Idag städade jag och La lite i mitt rum på läjet, sen åkte vi till breared och gick ut med hundarna.
Jag var med Maja på ridningen idag. Kallt men roligt. Kom ju på att jag har typ 3, kanske mer, lektioner att rida igen juh! Men jag vet fan inte om jag vågar! FAN VAD JAG HATAR ATT VA SÅ FEG.
Annars har jag kollar på Grey´s hela dagen. Jag tror fan att det börjar gå om Desperate! Det är sjukt... NEJ förästen. De är på delad första plats. Sen kommer nog house tror jag.

Ska klippa migi morgon, men mammi får följa med, vågar fan inte annars.
Just nu lever jag i princip utan min mobil. Antingen så glömmer jag bort den, eller så laddas den ur och jag glömmer ladda den, eller så är det pga nån annan orsak. Vet inte varför den inte känns så viktigt. Mina föräldrar är väl inte så glada över i att aldrig kunna nå mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar