torsdag 5 augusti 2010

nytt internet

Fikade med en gammal väldigt betydelsefull vän igår. Vi var såååå tajta förut, men nu har vi iprincip tappat kontakten kan man nästan säga. Det var väldigt kul att träffa henne igen. Jag saknar henne....

Nu har jag fått mitt internet! Det var inte spotify som pajjade det, det var fel på modemet eller var man nu kallar det. Det var kasst som han sa i affären, så nu har jag fått ett nytt. YEAY
Så nu slipper jag och min syster bråka hela tiden om att jag behöver låna hennes hela tiden.

Igår fick jag min nya väst. Och den var mycket bättre än min förre. Det var en uppdatering av min gamla kan man säga. Den vägde mycket mindre och var mer "rund" i formen. Så den passar mycket bättre, sitter mycket bättre runt min bröstkorg.

Ridningen igår gick bra. Fick rida Bellis! Men det var halvkul, har gjort väldigt mycket av det vi gjorde förut. Så det gick ganska lätt för mig tror jag. Och jag som fortfarande älskar att galoppera Haha, blev lite besviken. Vi gick bara göra det två gånger var, en långsida varje gång.
Jag har fortfarande lite problem med att fatta galopp. Jag vet precis hur jag ska göra.. Men jag stressar upp mig och tappar koncentrationen! Jag tror att det är för att jag blir så nervös för att jag blir så rädd för att misslyckas med just galoppen. Och då blir det ju problem.. Men om jag bara lugnar ner mig och tar det lungt och koncentrerar mig, inte stressar upp mig och tänker att det ska gå bra. Så kommer det nog gå bra. Bara jag tar det lungt... Och övning ger färdighet! Det gäller ju att öva öva öva.. Men så länge jag stresar upp mig kommer det alltid bli svårt...

Jag börjar skolan om en och en halv vecka... Jag tror jag kommer dö.. Av nervositet! Fy fan...!
Är rädd att min nervositet kommer göra så att allt kommer skita sig och att jag kommer göra något dumt. Men jag vill verkligen va med på uppropet! Så jag ska verkligen försökra! Jag ska göra vad jag kan för att inte förstöra allt!
Men sen då? När jag väl börjat? Hur ska jag få allt att fungera då?
Jag har straff till den 28/8..

Bara jag följer reglerna jag och mammi kommer överens om så ska det gå så bra som det kan iaf.
Vi har kommit på en till:
Tar jag inte mitt Naltrexon så tar hon mina pepsi.
Jag dör utan mina pepsi. Just nu har jag lite problem med att ta naltrexonet, det tar emot så. Men jag måste för att verkligen göra det så svårt som möjligt att skada mig!!!!!

Idag red vi ut. Det var ganska kul. Fick galoppera i en uppförsbacke, en ganska brant sådan. första gången, väldigt roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar