lördag 21 augusti 2010

Nu blir mitt rum snyggast

Nu har det handlats inredniing alltså! Innan ridningen idag var jag och mammi ute och handlade och jag spenderade lite pengar. Jag har köpt inredning till både rummet och badrummet.
Till det "vanliga" rummet köpte jag grejer i färgerna ljusblått, ljus/neongrönt och vitt. Eftersom jag har dubbelrummet var jag tvungen att köpa 2 uppsättningar gardiner. Jag var också tvungen att köpa två mattor. En vit/grönrandig och en vit/blårandig + en liten vit/blårandig som dörrmatta. Ett vitt överkasst blev det men inga kuddar, det måste jag köpa imorgor.
Till badrummet köpte jag en svart/vit badrumsmatta av gummi, låter kanske fult men det var skitsnygg och praktisk. Och ett duschdrapperi som var vitt med svarta bokstäver i olika storlekar. Till det köpte jag två uppsättningar handdukar (två små, en mellan och en stor). En gul och en lila. Mitt rum kommer bli jättefint. Köpte en del annat. Lite bestik, plastglas m.m.
Imorgon blir det packning som gäller. Ska ha med allt nytt och allt annat som jag måste ha där nere. Min cykel ska med så det blir farmor som kör mig. Vi kommer åka tidigare på måndag så vi är där en stund innan vi börjar så vi kan göra iordning rummet.

Idag var det en roooolig men jävligt tuff ridlektion. Min häst var så klart inte inne när vi kom. Det var bara snällt att vänta... Och vänta... Och vänta.. En heeel halvtimme xD Men det känns så lång tid, när alla de andra pysslar om sina och jag inte får "va med" :P.
Lektionen idag handlade om många olika grejer. Men ibörjan gick det sådär. Men när vi ridit en stund gick det lite bättre. Fast jag höll på att kissa ner mig. Fy fan att rida när man är pissnödig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar