lördag 14 augusti 2010

Förberedelser

Idag var det ridning för första gången! Men jag kom dit en timme för tidigt. Hade tagit fel på tiden.. Jag var sjukt nervös innan, men ridlägret har inte bara gett mig mera kunskap och sånt. Jag har lärt mig att det inte är så jävla farligt att rida med personer som är bättre än mig själv. Jag kan inte ställa de kraven på mig själv att jag ska klara samma saker som de andra, att jag ska vara lika duktig. För jag har inte ridit lika länge som dem, jag kan inte lika mycket och har inte lika mycket ridvana. Så att klara samma saker som dem är ibland omöjligt! Det är inte möjligt för mig att klara samma uppgifter som dem ibland om de uppgifterna är sånt som jag aldrig gjort! Så nu när jag red idag, så hade jag inte de kraven. Jag hade lagom krav på mig. Kanske en aning för höga, men inte alls sånna höga krav som jag förut hade. Jag rider ju i en "bättre" grupp.... Så jag kommer vara lite efter, men jag kommer göra vad jag kan för att komma ikapp. Det var tre till från min gamla grupp som också var med på ridningen idag. Jag antar att de inte heller kunde på torsdagar.
Idag handlade lektionen om takt, vi lärde oss räkna takten och hur benen rör sig i de olika gångarterna. Takt har jag väldigt lätt för, så jag hade inga problem med det. Vi övade mycket också på att sitta ner på rätt sittben, vilket jag också hade ganska lätt med, eftersom jag har övat mycket på det under sommaren. Men galoppen gick sådär. Vi galopperade en och en... Och då ökar ju pressen ännu mer. Men de andra från min gamla grupp hade också problem med det så jag kände mig inte helt ensam iaf ;)

Nervositet är hemsk... Jag håller på att bli totalt galen! Helt galen... Fy fan! Jag mår ständigt illa och har ont i magen... Jag har ångest och vaknar ca 6 varje morgon. Jag måste aktivera mig hela tiden för rastlösheten kommer nästan hela tiden. Fy fan.
Idag har jag varit och handlat till skolstarten. Jag köpte 5 pepsi som ska räcka hela skolveckan, lite nötter som reservmat ifall energin försvinner ifall jag inte kan äta (men det kan ju hända att maten faktiskt fungerar, att jag oroar mig i onödan!) och en del hygienprylar...
Jag köpte två böcker och en ljudbok också. Jag köpte sista twilightboken som ljudbok. Den innehåller 20 timmar, 16 cdar. Och jag ska bara lyssna på den när jag ska sova eftersom jag inte får titta på film, men jag ska använda min lilla dvd att lyssna på. Och den kan de inte förbjuda om den ska användas som ljudbokspelare. Det är bara tills jag köpt en riktig cdspelare. Jag har hittat en fin som jag vill ha på onoff som jag tror jag ska köpa men jag vet inte.
Har packat allt utom necesär och lite grejer, suduko och sånt. Eftersom jag inte vet när vi kommer hem imorgon så vill jag ha det ganska klart.

Nu har jag färgat håret mörkbrunt, eftersom jag hade mycket utväxt och urtvättat skabbhår. Vet ej hur det blev, håret är fortfarande blött. Men jag hoppas det blev bra så slipper jag stressfärga håret imorgon!

Imorgon ska vi till malmö, det är "Malmö city horse show". Det ska bli kul. Så får jag lite annat att tänka på liksom! Annars kommer jag väl flippa eller något!

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit........ Jag dööööööööööööööööööööööööööööööör....

1 kommentar: