fredag 27 augusti 2010

Två skolveckor har jag fixat nu!

Igår i stallet hade vi stalltjänst först. Jag halmade fyra boxar själv med tre balar i varje, shit vad jobbigt det var. Och jag hade inga handskar heller så hela händerna blev fulla med flisor! AJ!
Sen fikade vi, och efter det kom det roliga. Fast jag hade hoppats på mer ändå. Jag visste att vi inte skulle få rida, det visste jag redan innan... Ea, läraren hämtade in en häst och visade hur man ryktar och gör iordning den inför en lektion. Och det var intressant! Har aldrig fått mig en ORDENTLIG genomgång om det. Och jag fick veta del viktiga eller bra tips man ska göra innan eller efter ridning. På min ridskola har jag lärt mig hur man gör iordning en häst mest av de andra i gruppen. Så ska det väl inte va egenligen tycker man... Men iaf, när hon hade visat det stack alla killar förutom en. Och vi som var kvar fick stå och greja med hästen ett tag. Men 4 på en häst, seriöst? Man kunde väl fått va två och två iaf...

Efter stallet var det duschningen.. Gick väl inte så bra. Blev ett typ lika sår som de andra. Inte sydjupt men inte rispning heller. Mellanting igen.. Och sen toapapper, gud vad jag ville till Maxi då! Omläggningsprylar stod högst upp på min lista.
Sen städade jag hela mitt rum så jag fick följa med.
På maxi handlade jag och markus först med personal till nästa veckas middagar som vi ska laga. Och vi handlade lite veganprylar för det fanns inga på boendet.
Sen fick vi handla själv.

Direkt efter maxi la jag om min arm. Jag har varit så rädd att det skulle upptäckas ifall det blöder och sånt eftersom toapapper går blod egenom typ direkt. Så det kände väldigt lättat att ha mer riktiga grejer.

Imorse gick jag upp tidigt, men la mig igen. Var så trött och när klockan ringde slängde jag in den i väggen och somnade. När jag vaknade var klockan 7.35, frukosten måste man börjat med och helst va färdig med 45. Så det var bara upp, klä på och gå till köket.

På förmiddagen hade vi bamaskin. Första lektionen var det trafikregler och vägmärken och sånt.
Men andra lektionen fick vi köra lite! Yeay, äntligen! Jag trodde jag tog sönder traktorn jag körde. Fick panik och funderade på om jag skulle berätta eller bara gå.. Jag växlade när man inte skulle och det lät "kschhhhhhhhhh" och sen gick det bara att få växeln till ettan. Gud jag fick panik xD När jag sa att det inte gick att växla sa han prova många gånger som man ska så går det nog. Och det gick haha.

När det var svenska var alla så trötta att läraren gav alla ledigt efter typ halva lektionen!
Yeay!!

Längtar till i morgon, då jag får rida! Är nervös men jag längtar massa. Det blir med farmor, pappa kan typ inte och mamma är i fbg med syster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar