söndag 29 augusti 2010

Imorgon är det dax igen!

Idag har det mest varit tv hela dagen..
Var ute med mammi och gick en långsam promenad på en och en halv timme sen. Det var skönt. Vi gick till sörsehallen och hämtade vårt nya sofftyg, men när vi kommit hem upptäckte vi att fotöljtyget inte var samma färg som soffan! Blev lite irriterade och trodde de skickat fel. Men mammi kollade beställninge och det var hon som beställt fel.. Attans alltså, men det går säkert att byta! Men vi tänker inte ta bort och byta ut det gamla förän kattungarna är borta. Soffan är en av deras många lekplatser. hihi idag hittade jag alla tre i badrumslåda. De låg i den nedersta lådan och lekte så sött. Naaaw!
Nu på kvällen har jag och mammi varit ute i regnet! Fy fan alltså, men det var gott på nåt vis. Jag skulle köpa ett lager cigg till nästa vecka.

Jag både vill och inte vill tillbaka till skolan.. Jag älskar skolan.. Jag tycker mycket om mina nya kamrater jag funnit! Men det är så utmattande! Det är svårt att (fastän jag är omgiven av folk och personal)vara ensam så pass mycket. Och då menar jag att jag har ingen där nere som jag kan prata med, som jag kan komma till eller kontakta när det känns piss.. Jag har inte hittat en "bästis". Ingen som liksom jag alltid kan räkna med. Det känns som många, inte alla, har hittat nån. Men det har bara gått två veckor. Jag kan inte tänka så nu redan ju, om två månader kanske. Men vafan, skärpning.
Men jag trivs väldigt mycket i många personers sällskap! Jag tycker mycket om många. Jag tycker illa om en del, men jag är inte med dem så det spelar ingen direkt roll..
Jag är rädd att det "riktiga" skolarbetet ska komma och att jag inte ska klara det. I två veckor har det gått förvånande lätt. Inte jättelätt, men mycket lättare än jag trodde alltså! Och jag är rädd att det ska bli svårare när skolan kommit igång ordentligt.. Och då kommer jag inte va tillräckligt bra..

Hur ska jag göra imorgon? När jag hoppar på tåget.. Ska jag sätta mig eller leta reda på de andra? Hittar jag den som också åker från vbg på stationen löser det sig ju, då gör vi lika dant. Men annars vet jag inte hur jag ska göra.
Men jag ska börja dagen med att gå till Ra (TROR JAG?!). Jag träffade ju inte henne i måndags. Det var en annan i måndags och jag fick ingen ny tid, och jag vet inte om Rita bokat flera veckor i streck. För hon vet att jag vill ha den tiden ju.. Jag vet inte ens om hon kommer va där i morgon. Tack för informationen....! Mammi får ringa direkt när de öppnar kl 8 imorgon. Så får jag stå färdig då. För jag måste gå absolut senast kvart över. Sen hem och hämta väskan och sen till stan. Oavsätt när jag blir färdig på VPM så tänker jag gå direkt till stan och är jag där tidigt tar jag mig en liten fika ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar