måndag 17 januari 2011

Jag skulle ju titta på "det regnar köttbullar" igår och såg verkligen fram emot det. Men vad händer!? Skivan gick itu!!! När jag skulle ta ut den ur fodralet... Jävlar vilken besvikelse...! Det måste vart nåt fel på den, en dvd går inte bara sönder.
Men problemet löst, jag var och bytte den idag.

Jag känner bara hopplöshet.. Glädjen finns inte riktigt där som den gjorde förut..
Allt är bara så hopplöst.. Inlagd i snart två månader. Har ingen stans att ta vägen, ingen vet något alls. Är inlagd på obestämd tid..

Jag tänker inte ge upp min trygghet! Det gör jag inte!
Och jag tänker inte börja äta ordentligt. Och skärandet.. Det går som det går. Just nu har jag kontroll på det men ibland är det som om jag inte har det. Helt plötsligt sitter jag där alldeles trasig, när ångesten/suget blivit för outhärdligt och mina skärimpullser tagit över.. Men då är det för sent, när jag blivit lugn och normal på insidan igen, är utsidan redan sönder. Ibland händer det planerat och kontrollerat in i minsta detalj, men ibland är det helt totalt impulsivt.
Men om jag ska till ett beh.hem önskar jag att de kan ta mig i det skick jag är i nu. Inte att jag ska behandlad och sånt i månader för att få komma dit...
Men vi får se vad mina läkare nu bestämmer ska hända när jag tackat nej till det erbjudande jag fått..

Dagens positiva:
Ikväll ska jag få se filmen jag skulle sett igår!:-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar