fredag 21 januari 2011

Nu är det kaos i mitt huvud

Fan jävla helvetes fan!
Dagens vägning har rört till det ordentligt!
När jag inte är inlagd har jag vägt mig ungefär 603958 om dagen, men det är endast en av de gångerna som egentligen räknas, som är den viktigaste. Och det är morgonvägningen, morgonvikten betyder så klart mest. Men nu när jag är inlagd och inte har min hatkärlek vågen har jag bara fått en ungefärlig vikt när jag varit hemma. Men det är ingen vikt som egentligen betyder nåt, jag får bara ett hum om vad jag väger. Så nu har jag varit tvungen att lära mig leva utan vågen ett bra jävla tag.
Men idag när jag vägdes och fick en morgonvikt sattes många tankar igång att snurra i skallen på mig (bara för att jag är så fixerad av vikten och har problem med maten betyder INTE det att jag är underviktig)
Men jag var inte nöjd så klart.. Och mina fötter skakade när de förstod var de skulle hamna. Men jag var fult påklädd, skönt att de inte krävde vikt utan kläder iaf.
Men under alla veckor utan morgonvikten på avd har tvånget och längtan efter vågen mer och mer lagt sig. Jag har klarat mig bra på morgonen mer och mer varje dag..
Men efter i morse väcktes så mycket onda tankar till liv igen! Fan också!
Försökte smuggla in vågen in på avdlningen men jag hade otur. Idag gick de igenom min ryggsäck, de gör de inte ens hälften av alla gånger jag vart ute.. Jag får väga mig på min hatkärlek, det är bara att fråga! MEN det blir under uppsikt för den är av glas. Men under uppsikt!? Seriöst, aldrig att jag gör det frivilligt!
Nu behöver jag morgonvikten varje dag för att dagen ska bli så bra som möjligt.. Tror jag.. Får jag bara den är ju undran och ångesten om att inte veta exakt borta iaf.
Ångest ångest ångest
Massa mat-vikt-ångest-helvetes-tankar bombarderar just nu mitt huvud... En massa mer än jag redan hade innan dagens vägning..
Fast imorgon kanske tankarn lagt sig igen!? Kanske var det bara så att de hälsade på för att påminna mig om vad som bor i huvet men bara sover lite grann..? Fan.. Jag vet inte. Det är ganska kaos i huvet..
Fan vad en pissig liten simpel morgonvikt kunde ställa till med...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar