torsdag 27 januari 2011

Make'n'break

Idag har jag inte gjort mycket.. Hade skitsvårt att somna igår. Somnade inte föräns två. Satt och vek origami. Blev lite tranor och blommor.

Jag blir så irreterad över att det här med beh.hem skickas fram och tillbaka. Först hade vpm hand om det. Sen piva, sen vpm osv... Varför kan ingen bara göra det liksom.. Eller måste det skickas fram och tillbaka fram och tillbaka? Hmm..
Men jag orkar inte gå runt i en stor ovisshet! Det gör jag bara inte!
Visst.. Jag får gå ut med mina föräldrar och att bara göra ingenting är väl vad gör skulle göra hemma också när jag inte hittar på dummheter. Men hemma skulle jag också få ta hand om puppan.. Älskade puppan :-( men jag klarar fan INTE att inte veta!

Idag har jag vart ute en sväng med pappa. Sen spelade vi "make'n'break" och jag vann! Yeay..!
Och imorgon ska vi försöka få en ganska lång perm, typ mellan två och åtta eller nåt. Då kommer jag få träffa puppan! När jag bara är hemma nån timme eller två låter vi hemma vara kvar hon farmor o farfar. För både hennes och min skulle. Jag klarar inte av att bara träffa henne en liten stund och att ta farväl sen.. Det blir för jobbigt. Men ibland är hon hemma om mamma inte jobbat så länge. Då har jag inte så mycket till val.. Men imorn!!! Då får jag tillbringa många (förhoppningsvis) timmar med älsklingen!

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar