fredag 18 februari 2011

Inte stallet imorn heller

Åh grey's! Älskade grey's..! Det är ju bara såååå bra! Fäller nästan en tår i varenda avsnitt. Tänk om man kunde få med? ;-)
snart är mammi här och det blir filmkväll och fredagsmys! Längtar..! Hon ska bara stanna till på Coop och handla lite till mig eftersom jag inte kam göra det själv..

Det blir tyvärr ingen ridning imorgon :-( tredje lördagen i rad jag missar.. Jävla skit!!! Blir säkert ingen nästa vecka heller.

En posetiv sak är att jag troligtvis kommer få ha kvar min aktivitetsersättning! Jag fick ju in den för januari och trodde jag skulle bli tvungen att betala tillbaka den, eftersom jag hade "aktivitetsersättning vid förlängd skolgång" och hade slutat skolan. Men det blir nog så att den görs om till vanlig och jag kommer kanske då även få den fast jag flyttar till beh.hem! Det känns ju jäkligt bra om det blir så! Hoppas verkligen på det!

Gud vad jag saknar Ebba just nu! Jag vill ha henne här! Så inihelvete! Hon är mitt allt, och den som äger mitt hjärta mest i hela världen... Den som alltid (ja, före min mänskliga familj..) kommer i första hand. Men de mänskliga kommer inte långt efter ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar