måndag 21 mars 2011

Kan det inge bara ta slut?

Jag är så ledsen.. Inuti mig är det som en orkan som dundrar och blåser runt. Ena stunden är jag ledsen nästa arg sen glad sen ledsen runt runt.
Jag hatar detta och jag ger snart upp. Piva förstör mig innifrån, tar min motivation och livslust. Jag är i ett jävla mörker.. Jag önskar inget annat än att livet vore slut. Jag vill fan bara skära men Piva har faktiskt lyckats! Grattis piva!! De lyckats skrämma mig till att låta bli! För vak Krossar mig totalt!! tömmer hela jävla mig på glädje, skratt och livslust.. Nu kan jag ändå känna glädje ibland, vak skulle radera alla sånna känslor. Tillslut är det ingenting överhuvud taget som spelar någon jävla roll! Så grattis till förbannade piva som har skrämt till att avstå att göra det jag allra mest vill! Dra åt helvete! jag måste bort från piva! Nu är det fortfarande en liten del som ändå bryr sig, vill och önskar men snart är det ingenting! Snart ger jag bara upp.. Då kan jag lika gärna dö.. Då får det som händer hända, då får jag hamna där jag hamnar, då får allt bara bli som det blir.
Att döda sekunder hela dagarna. Att göra allt jag kan för att få tiden att gå fram tills mammi kommer och jag kommer ifrån helvetet nån timma eller två.
Meningslöst och värdelöst... Måste få en förändring.Men jag vill inget annat än att skära. Jag LÄNGTAR tom. Jag längtar efter blod, sår, och rakblad.. Stora jävla sår som gapar mot mig. Fel att säga så, tänka så men det är sanning. Jag vill inte förändra och sluta.. inte mot skärandet och inte förändran nåt med maten heller! Mot annat men inte det.

Har köpt lite tidningar. Tänkte försöka mig på korsord. Ordförståelse och talesätt är en av mina svårigheter. Men jag tänkte ge det ett försök, det är ju lättaste nivån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar