onsdag 2 mars 2011

Skölj och tvätta bort

Idag fick jag inte sova länge.. Först tjugo över fyra, sen vaknade jag stup i kvarten, tills jag tre och en halv timme senare gick upp.
Dagen har bestått av heroes och iphonespel fram tills jag åkte på perm halv fem hem till pappi. Var hemma och bara var. Skönt att komma ut!!
Idag har jag känt mig så JÄVLA ÄCKLIG och tjock och ful... Uscha... Listan över vad som är fel på mig kan göra låååååång! Men jag har förut undvikit duschen för att slippa se "hela" äcklet. Men nu känner jag istället tvärt om. "Skölj och tvätta bort".. Det känns just nu bättre efter duschen än som förut då det kändes bättre att låta bli den. Och förut kunde jag inte heller duscha för att jag skar sönder kroppen. Men det kan jag inte nu, gör jag det blir det vak resten av vistelsen på PIVA och det går bara inte. Så klarar jag bara att låta bli att föra in saker (vilket inte är det lättaste men jag måste) kan jag fortsätta med att "skölja och tvätta bort" äckelkänslor.
Imorgon ska jag börja med att väga mig. Sen få timmarna att gå tills det är dags för min perm. Ska hem till mammi en sväng. Och så blir det de två sista avsnitten av desperate på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar