söndag 6 mars 2011

Nya boxar till samlingen :-)

Jag har träningsvärk idag! Speciellt i ryggen och imorgon lär det bli värre. Men det var så härligt att vara med hästar igen!

Idag har jag sovit hela förmiddagen. Det gillas! Sen kom mammi och vi gick in till stan. Jag behövde ett kontoutdrag men varken Willys eller sjukhusets bankomater kan ge mig det. Fan det borde inte spela någon roll, alla borde kunna få i alla bankomater oavsett vilken bank man har!
Så vi fick vandra ner till stan. När jag fått mitt utdrag tog jag beslutet att gå in på hemmakväll, och jag kommer alltid ut därifrån med någon film eller box ;-). Även idag! Det blev ugly Betty s. 1 och 2, Sunes jul och Snobben (tre olika avsnitt). Ska nog kolla på Sunes jul först. Den är ju underbar! Bästa julkalendern nånsin tror jag nog! När vi kom tillbaka blev det film! Sista avsnitten på desperate. Lite tråkigt förstås att jag sett sesongsavslutningen förut, det är ju det avsnittet som nästan alltid är som bäst.


Så här mysigt har vi :-)

Imorgon är det vårdplanering. Någon från soc ska tydligen va med också, som jag aldrig träffat. Så ansökan till beh.hem 3 kan skickas. Pappi kommer också men jag fattar egentligen inte varför.. Det kommer ingen läkare heller. På mina senaste vårdplaneringar har det inte vart med någon läkare, lite konstigt kanske..?

Alltid skönt att komma ut. Jävla eskimå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar