torsdag 10 juni 2010

De gör så jag inte vill lämna avd.! Och så ska det fan inte va!!

Igår blev det lite gråt och skrik ifrån mig. Jag fick höra från personalen att jag skulle skärpa mig, att jag inte skulle göra en större sak av det än vad det var, att det inte var så farligt, att om jag inte hade nåt att dölja så var det väl bara att klä av mig!
Gissa var det gällde? Jo, en visitation! Det värsta som finns!
Vadå inte göra en större sak av det? För mig är det en JÄTTEsak! Det är fan det värst som finns, att klä av sig framför två jävla fittor? Är det en liten sak? Skulle inte tro det va...!
Och om jag inte hade nåt att dölja, vadå inget att dölja?! Nej inga jävla rakblad eller knark. Men min ÄCKELKROPP... Den har jag att dölja!!
Det slutade med en halvfärdig visitation. Sen strejkade jag, och de gav upp. Jag tänker inte gå ut... De tar mer eller mindre frihet ifrån mig på detta sätt. Jag klarar inte att visiteras. På bup var det annorlunda... Jag kände personalen, vi hade min egna visitationsmorgonrock, vi gjorde det på mitt sätt, vi hade en hel enkel rutin på det. Det gick snabbt och enkelt. Inga tveksamheter på hur det skulle gå till. Men visst tog det ett bra jävla tag innan vi hade kommit fram till detta sätt. Många, många, många skrik.. Mycket gråt! Mycket bråk! Mycket vägran! Men efter flera år som patient på deras avdelning så kände de mig så otroligt väl, och jag dem. De visste precis hur jag fungerade. Hur man skulle bemöta mig på bästa sätt för att jag skulle förstå och inte bli ledsen och arg. Jag saknar dem.. 25:an var mitt hem väldigt länge, jag var där så otroligt mycket!
Men jag tänker inte gå ut! Jag tänker bara gå ut när jag ska göra nåt särskillt, inte för att jag vill ha en liten trevlig stund med min mamma. Inte för att ta en fika på stan, inte för att åka till willys och handla pepsi. Nej jag ska sitta inlåst pga att jag itne fixar att klä av mig framför två kvinnor. TACK SÅ INIHELVETES MYCKET.
Men, de har sagt att jag ska bara visiteras IBLAND...!? Och de berättar för mig innan jag ska gå ut om jag ska visiteras. Är de idioter eller skämtar de med mig? Seriöst? Säger de till mig innan jag går ut att jag inte ska visiteras så är det ju bara för mig att ta in nåt då ju!
Så idiotiskt!

Och idag skickade min psykkompis tillbaka till halmstad.. :( Synd. Jag hade fått en jämnårig "kompis" här, men hon tillhör halmstad så hon skickades tillbaka idag. Så nu har jag ingen jämnårig att snacka med längre...

Nu ska jag flytta pengar till min mammas konto, så hon kan handla åt mig. Eftersom jag inte kan göra det själv imorgon. Eftersom jag inte "kan" gå ut själv. Jävla fittor.
Jag vill verkligen inte va här. Jag känner mig seriöst bättre. Jag vill låta bli nu! Jag är seriös när jag säger det. Jag vill låta bli. Men vet inte om jag kan. Men viljan finns!
Nu är det kanse 77 % som vill skära och 23% som vill låta bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar