lördag 12 juni 2010

Idag fick jag äntligen honom!

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhA!!!!!!
AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
Jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte!!!!

Detta skulle ju vara en toppendag! den bästa! Jag har ridit två pass, jag borde va lyckligast i världern nu. Men jag mår verkligen piss. Fy helvete alltså...! Och det är fan ridningen fel! Jävla skit alltså! jag har sovit 4 timmar nu på eftermiddagen, jag tror det var för att jag mådde piss.. Och för att jag vaknade så tidigt....

Jag vaknade halv 6.. Låg och väntade en stund, var så jävla förväntansfull. Men somnade om till halv 7. Då satte jag på Lilla huset.. Då gick tiden väldigt snabbt alltså. Jag åt nötterna jag köpt. Mamma hämtade mig och vi var i stallet tidigt. Så jag fick min cigg och så.
Fick samma häst som sisst. Han är snäll men seg. jag kände hur anstränd jag blev av att bara kratsa hovarna. Blev orolig, hur skulle lektionen gå? Jag hade en festis i bilen, som mammi hämtade. Det känder lite bättre när jag fått i mig den..Idag gick det knappt och borsta honom, han är väldigt känslig, men idag var det extra tyckte jag. Så han kom nästan oborstad till lektionen, det var säkert ingen som såg det. Men jag skämdes, tänkte att andra skulle tro att jag slarvat, struntat i det liksom. Men lektionen gick okej, inte bäst men inte sämst. Dem kändes som om alla i gruppen var lite halvkassa idag. Ingen utmärkte sig direkt, åt något håll liksom. Men vi mot slutet skulle galoppera gick det åt helvete, men så betämde jag mig. Jag kände att jag inte kunde gå hem och varit den enda som inte klarat det. Så jag fixade några varv jag med. Lektonen var ganska tuff. Så jag fick lite panik! Jag var tvungen att äta, annars skulle jag inte fixa nästa!
Jag åt ganska mycket mellan lektionerna, jag skulle rida, oavsett vad som krävdes!
När jag kom till stallet för lektion nr.2 blev jag överlycklig. Jag skulle ÄNTLIGEN få rida Eilert! Av någon anledning är detta en häst som jag så länga velat rida! Så många gånger jag kommit till stallet och önskat att det skulle stått "Eilert" bakom mitt namn. Men på två terminer har det aldrig gjort det. Eilert är typ störst av alla! Hela han är gegantisk...! Men världens snällaste.
Och idag fick jag äntligen rida honom för första gången. När jag såg det fick jag ett leende från ena örat till det andra liksom.
Han stog snällt medans jag pysslade med honom. Inga cpryck alltså! Inga sparkar i väggar, inga försök att bitas eller nåt. Jag var väldigt orolig inför denna lektion. Denna grupp låg ju ett år före oss. Så jag var orolig att jag inte skulle hänga med. Innan lektionen sa jag till min mamma att jag inte fattade hur jag skulle komma upp på honom. Alltå, vi har ju pallar (så dumt, vill lära mig utan!) men ändå, han är så stor. Men sen inne på lektionen så kom jag upp. En annan elev sa till mig att göra hur-dem-nu-stavas längre och sen när jag hoppas upp göra dem kortare igen. Och det fungerade bra. Så jag kom upp. Denna lektion var skitkul!Men stentuff, och jag märkte att de var bättre men jag tyckte ändå att jag hängde med. Men tempot var högt och det var mycket galopp. men jag tycker att jag hängde med så pass att jag kunde gå hem och va nöjd iaf. Mot slutet var tämpot så högt, och jag var så jävla trött! Så jag trodde jag skulle dö! Men övningen var ganska svår alltså! Och det gick så fort!
Men när lektionen var slut, och vi satt i bilen. Då kom helvetet. Då kom ångesten........
DRA ÅT HELVETE HELA JÄVLA VÄRLDEN!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar