onsdag 9 juni 2010

lilla huset är bäst!

Idag har jag slöat bort en stor del av dagen..! Men det är skönt det med.. Lilla huset är bara bäst. Nu har jag kollar klart på säsong 3. Och när jag skulle sätta på 4:an så smykollade jag faktiskt på de två sista avsnitten på den säsongen. Fy på mig, men det var de avsnitten då "Mary" blev blind. Så jag var tvungen. Så jävla bäst. Men nu måste jag köpa 5:an, fast kan kolla klart på 4:an först ju.
Det kom in en patient i natt, och i morse när jag låg och kollade på tv kom hon fram och presenterade sig och frågade om jag rökte, jag svarade "Ja". Då gav hon mig en cigg och bad mig hålla henne sällskap ute. Vi är i ungefär samma ålder, skönt att ha en jämnårig medpatient, och inte bara gubbar och tanter! Fast en kvinna här är mycket trevligt, henne pratar jag en del med.

Innan jag åkte ut en sväng med min mammi kom läkaren (som inte har snackat med mig än! Det är ju fan onsdag!!!!) och sa att jag hade b12-brist. Och att jag skulle behöva b12-sprutor i rumpan! AJaj!! Men jag sa att det nog skulle gå bra, bara jag fick Emla innan. Men jag vet inte hur ofta eller hur många. Det sa han inte...

Mamma kom och hämtade mig vid 4. Då hade hon med sig ett papper. Om jag får tillåtelse från avd. Ska jag rida:
lör 12/6 kl 9.00
lör 12/6 kl 12.15 igenridning
mån 14/6 kl 20.30 igenridning
lör 19/6 kl. 9.00
lör 19/6 kl. 12.15 igenridning
YEAY!! Jag måste verkligen få rida dessa gånger alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar