tisdag 1 juni 2010

Straffad, ångestfylld och misslyckad

fyra tillfällen, fyra skärningar.....Vilken PISSDAG
Jag åt lite lunch/middag sen. Mosade kokta grönsaker. Jag har ju skurit mig, så jag får äta.
Men det gav mig så klart ångest.. Så jag gick en promenad med Ester på ungefär en timme. Men det hjälpte inget vidare. Så jag skar mig......Igen.. Men jag skär inte så stora och många sår idag. Så det låter kanske som om hela jag är helt sönderskuren. Men det är bara på armarna. Fast jag har ingen koll på hur många sår det är, men nån gång gjorde jag nåt/några sår längre. Så då blev det inte fler iaf... Men det är inte en totalt sönerskuren arm iaf...

Jag har skaffat spotify till mobilen, shit. Det är så värt pengarn! Obegränsad tillgång till all musik i mobilen, bästaste saken som finns. Enda nackdelen är att det drar nåt otroligt på batterit.

Men mina föräldrar vet inget. Vill helst ha det så, samtidigt som jag vet att jag borde nog messa mammi. Ska nog göra det, om jag vågar... Sisst jag skar mig sa mina föräldrar "händer det en gång till nära denna gång (förra söndagen) så vill vi defenitivt att du ska läggas in, vi kan inte ha dig hemma när du håller på såhär!!!!". Jag vet inte vad de räknar som tätt, är det tätt nu? En vecka och två dagar??

Men jag har inte tagit mitt Naltrexon, men det kändes som om jag gjort det. Så jag blev helt jävla paranoid och fick för mig att min far hade lagt en eller flera sånna tabletter i min mun när jag sov.. Haha.. Men det kändes VERKLIGEN som om jag hade naltrexon i kroppen, helt sjukt eftersom jag inte tagit det sen i fredags kväll!
Nu ska jag samla mod till mig, ta en cigg och messa min mor. Min far vågar jag inte säga nåt till... Det är alltid enklare att säga till mammi. Det känns bäst att berätta, nu när sommaren kommer. Även om jag inte blir sövd och sydd, så blir jag tvättad och omplåstrad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar