tisdag 29 juni 2010

PISS SKIT OCH HELEVTE

Idag började jag med att duscha. Duktiga jag gjorde ingenting dumt!
La kom vid tio och vi gick ut med Ebbisen direkt, men hon ville inte gå så jättelångt.
Sen åkte vi till läjet för att titta till flickorna. Men gud vad skygga de blivit :( Haha när vi skulle gå in gick larmet. Jag hade inga nycklar så vi krossade ett litet fönster, nu när jag har mycket pengar spelar det ju ingen roll. Nej, men jag hade inte mina nycklar hos mammi, pappa skulle lagt ut dem men när vi gick in på baksidan var den dörren öppen så vi trodde ju nån var hemma. Så vi gick in och jag ropade "hallå?" men ingen svarade så vi antog att Lisette sov men så görjade det tjuta som inihelvete! Men som tur är, är larmet kopplat till Lisette mobil, inte till något väktarbolag. Så jag larmade bara av och ringde pappa.
Vi var bara där en liten stund men när vi skulle hem missade vi bussen bara för att en bil inte stannade vid övergångsället när vi var påväg till busshållsplatsen. SÅ IRRITERANDE! Så vi tog nästa men jag åkte vidare till stan och La hoppade av på breared där hon hade sin cykel.

Jag shoppade lite idag med. Jag köpte ett par skor, svart kängliknande fast tunna och går inte högre än vristen, en grå munkajcka med ett kattansikte med gröna ögon, ett par sommarmjukisar i samma grönt, jeansshorts likadana som jag har fast ljusa, en svart tröjja med strass, 5-pack trosor, två toppar, grey´s anatomy 5 och svarta strumpbyxor.

Mötte pappi på breared och vi fixade Ebbisens klor.
Hos tandläkaren sa han att jag inte hade ett enda hål! Blev lite förvånad, men jag hade gropar i många tänder. Han fyllde groparna i två av dem med nån sorts fyllning. Hade helst velat att han skulle fyllt alla. Jag besväras en hel del av ilandet.. Men jag skull återkomma om det fortsatte.

Jag ska gå ut med Ebba nu, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Grey´s.
Det känns lite lättare nu.
Måste upp tidigt i morgon, ska va hos U-C halv 9 och jag ska promenera dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar