tisdag 22 juni 2010

Jag har varit ensam men vad gjorde det?

Idag var jag ensam, La kunde inte komma med så kort varsel. Men jag klarade mig allt..
Jag gick upp och tog min medicin, och eftersom jag hade samma dos på seroquelen på morgon och kväll så somnade jag så klart när jag la mig i soffan. Sov i tre timmar! När jag vaknade fick jag väldigt bråttom till bussen. Jag skulle ta mig till breared och gå ut med Ebbisen och sen skulle jag till VPM och hämta medicin. Blev sönderstressad och fick springa till bussen, men kom tom två minuter för tidigt ;) Men jävla kukchaffuör! Jag plingade när jag skulle av, men han stannade inte. Nej han släkte lampan och åkte glatt vidare, JÄVLA IDIOT! Så jag fick plinga igen! Och gå av på nästa. Det är ingen lång bit att gå, typ 5-10 minuter men ändå! Man blir så jävla irriterad....
Men jag gick bara en liten sväng med Ebbisen, jag skulle ju hinna till ra. Jag är först tvungen att ta bussen in till stan och sen gå därifrån, inte för att det är så jättelångt men en kvart eller nåt.
Men jag är stolt! Jag gick till Ra alldeles SJÄLV! För första gången :D:D Det ni! Det jag var mest rädd för var receptionsluckan... Men jag stog och samlade mod till mig några minuter innan jag visade mig så pass mycket i glasrutan att receptionisten såg mig. Min röst var minimini när jag berättade vem jag skulle träffa.. Glömde säga mitt namn men hon var trevlig och så, när hon frågade efter det. Sen var det liksom inget som skrämde mig. Att träffa Ra själv var inget som skrämde mig, henne har jag träffat 1o498377 gånger känns det som! Så det gick bra.
Imorgon ska jag dit själv igen. Men till U-C... Fitta vad jag inte vill.!!! Funderar på att sjukanmäla mig... Ska va där 08.30 så jag måste upp skittidigt för jag måste duscha och raka benen och så inför resan. Vi åker ju imorgon till stockholm. Och på landet brukar jag bada i sjön så jag måste raka mig... Kan inte komma dit som en jävla gorilla. Jag har inte rakat benen på evigheter pga ärren men nu är det nog så pass läkt att jag kan raka utan problem. Jag har kört med veet innan men inte på vintern, va är det för mening att slänga bort hundra lappar på lena ben när man inte är med nån liksom?? Så jag har ställt klockan på halv 7. Och imorgon ska jag gå in i dusche, göra det jag ska och ut igen! Inget inödigt alltså! Inte skära!!!!! INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE INTE Jag måste intala mig det många gånger så det verkligen fastnar, det är en sån vana, en sån koppling. DUSCH = SÅR

Efter Ra gick jag in till stan för att skaffa mig en bikini, både inför landet och flottfärden.. Aaah, inför sommaren egentligen då va. Gick till Gina. De hade många fina att välja mellan, men jag va inne på en svart eller/och vit. Jag hade nämligen en liten plan, för att slippa visa kroppen och för att slippa bli så brun så kommer jag ha en tröjja över när jag inte är i vattnet, och shorts när jag är i vattnet.. Alltså, det är kanske inte varje gång men jag måste ha möjlighet ifall det känns pissit och jag får ångest över att visa kroppen. Så jag hade i tanken att ha min vita nya med prickar på, den döljer magen så bra och rumpan med men är tunn. Hittade en likadan i modellen men neon gul/grön på Gina som jag köpte så jag har två. Jag hittade många olika alternativa men det blev tillslut en helsvart. Toppen var "snurrad" på framsidan, det var en sån som är bred över hela liksom, och man knyter där bak. Med ett vanlit bh-band från ena sidan, bakom nacken, till andra sidan. Haha gud vad svår men jätte fin :D underdelen var en vanlig svart underdel men hängande band på varje sida. Är nöjd, köpte silvriga Pumashorts också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar