fredag 25 juni 2010

Midsommarafton

Midsommar i frihet! För första gången sen 2007...
Idag har jag haft en bra dag. Hela släkten i stockholm har varit här (nästan, det fattades en kusin). Vi käkade lunch först, men då blev jag grymt medicin trött vilket var extremt passande. Så jag var tvungen att gå ner i gäststugan och sova. Jag sov nån timme eller två, sen var det dags att gå till det områdets gemensamma midsommarfirande. Mys! Var väl där i två timmar eller nåt, sen ville jag gå hem. Jag och Elina gick hem till huset lite före alla andra men typ fem minuter senare var alla andra också tillbaka. Sen var det bara att sitta och ha trevligt med familjen.
Vi firade också min mor, som fyller 44 den 30 juni. Hon fick lite kläder, presentkort och en diskmaskin till den nya lägenheten. Vi finns inte nån där nämnligen.
Nu har alla åkt hem förutom vi som sover här. Det är jag, Elina och mamma. Vi bor i gäststugan. Sen är det mormor, morfar, mammas syster och hennes familj på två barn och man. De bor i sommarstugan.
Jag trivs så jävla bra här. Jag skulle lätt kunna bo så här jämt alltså! Utan problem..! Nu är jag själv i gäststugan. De andra är uppe och äter grillad middag. Men jag vill va här nere då. Lättast liksom. Vi hade tänkt bada ett kvällsdopp i kväll, innan. Det var sjukt varmt och 23 grader i sjön. Men nu har det blivit kallt i luften, solen har gått i moln och det blåser kallt.
Imorgon åker vi hem. Attans alltså, hade gärna varit kvar ett par dagar. Men jag vill hem till mina bebisar. :(
På måndag drar min syster och mor till "Peace and love". Det är en festival i Borlänge, på ca 40 000 pers tror jag det var. En stadsfestival. De är bort en vecka nästan. Så Ebbisen kommer bo hos farmor och farfar, så jag kommer inte passa henne om dagarna som jag brukar. Jag kommer inte ihåg hur mitt och boendestödjarnas sommarschema ser ut. När det förändras och jag får lite sommarlov och sånt. Men jag tror att det är v.28. Så när jag kommer hem ifrån flottfärden kommer vi ses endast de dagar då jag ska till VPM och hämta medicin om jag minns rätt.
Idag har det inte blivit någon mat eller nåt för min del. Endast te. Ska inte dricka nåt te förän på tåget, det har jag iaf bestämt nu....
Men livet utan våg är så JÄÄÄÄÄVLA SKÖÖÖÖNT. Men samtidigt jobbigt. Jag undra, och känner och klämmer, gissar och funderar och tänker hela tiden. Om vad jag väger, hur mycket jag går upp av det, hur mycket med jag väger på morgonen jämfört med gårdagen och blablabla! PISSJOBBIGT MEN ASSKÖNT

Men shitshitshit vad jag längtar till ridlägret. Jag kan knappt tänka på nåt annat! Det är så låååångt kvar. Jag vill dit nu! Måste boka in nåt ridpass eller nåt i nästa vecka. Vet bara inte var och så. På nåt ställe med islandshästar eller nåt. Jag MÅSTE få rida snart. Annars dör jag. Det har gått en vecka, och lägret är om en hel jävla månad. Det går bara inte. Seriöst nej! Det går fan inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar