måndag 14 juni 2010

Jag kan återvända till friheten nu!

Igår åkte jag och pappi hem till läjet! Jag får åka hem nu! Om mina föräldrar tar fullt ansvar för att jag inte tar in förbjudna saker på avdelningen slipper jag visiteras. Så jag kan gå ut, jag kan åka hem, jag kan rida. Utan att behöva få helvetet efteråt, så detta var otroligt skönt..
Tre timmar gick väldigt så jävla fort. Kändes som om jag knappt hann hem innan det var dags igen att återvända till avdelningen.. Bajs på det. Men jag fick träffa mina bebisar!!! Jag saknar dem så! Mina sötnosar :(:(:( jag tror helt ärligt att de hade saknat mig med...

Jag ska be om att få träffa en läkare.. Jag känner mig stark, motiverad! Jag känner att jag kan återvända till friheten nu. Jag ska inte sitta på en avdelningen en sommar till. Jag ska inte skära mig mer, jag vill inte det längre.
Visst mår jag kasst och piss då och då, men jag tänker inte skära mig. Jag tänker välja bort maten i stället i så fall. För skära ska jag inte göra.
Jag ska ut härifrån, så fort som möjligt.. Jag ska inte sitta här inne och ruttna längre... Jag mår inte jättebra, men mycket mycket bättre. Eftersom jag inte vill skada mig mer. Det är ett jävla framsteg, eller vad man nu vill kalla det. Jag är även berädd att verkligen ge U-C en ärlig chans.
Jag VILL må bättre. Jag ska börja på Plönninge, och jag ska inte va i skadeträsket då, draken ska va skjuten och död! Den jäveln ska inte få förstöra Plönninge, inte min dröm! Nej fy fan!
Men jag vet att det inte var länge sen det var totalkaos... Men jag vet inte varför det har vänt så hastigt men det har det. Jag kan inte styra över det, men det har vänt. Det är väl Plönninge antar jag, + allt annat underbart skitkul jag ska göra i sommar. Jag har väl insett att det finns så mycket som betyder mer än skärandet. Jag skulle aldrig vilja byta flottfärden mot några djupa skärsår! Inte stockholm, inte ridlägret, inte ridkursen, inte uteritten, inte Plönninge!
Att få va fri en sommar, det är något jag aldrig mer vill byta bort mot ett skärkaos! Att få skära sig typ helt okontrollerat för att sen bli inlåst, är det mer värt än en sommar i frihet? ALDRIG!!
2007 var min sista sommar i frihet...! 2010 ska va en sommar i frihet!

Jag ska få rida idag! Igen :D Men jag är nervös, jag vet inte vilken grupp det är. Men jag håller på att kolla på hemsidan just nu. Hm.. Det var en märke 1 grupp, jag antar att det var med ungdomar. Fan också.. Och det var en ledare som jag aldrig ens pratat med. Fy tusan vad jobbigt allt blev helt plötsligt. Men jag fixade lektionen i lördags, det var en märke 1.. och en häst jag aldrig ridit på, fast ledaren kände jag väl igen. Jag hade henne i början av höstterminen. Innan vi fick min nuvarande. Men massa jävla hästtjejer, typ 16-17 åriga hästtjejer. Fan va jobbigt. och de kommer va så mycket bättre än mig. I lördags var det en vuxengrupp ju, de var så snälla allihopa, alla visste att jag inte var på deras nivå, och de tyckte jag de tog hänsyn till. Linn, läraren peppade mig väldigt bra, och de andra igruppen var väldigt snälla! Men unga tjejer är inte snälla!! Säger jag som är en ung tjej... Men det är ju så!

Mamma kommer hit innan ridningen, vi kanske ska hem en sväng innan, eller in till stan. Jag måste snart köpa "Lilla huset 5". Jag tror inte de har mer än fem, så det blir att beställa på nätet sen. Jag tror det finns 23 säsonger. Haha, så jag har en del att samla på. Plus alla andra serier jag samlar på xD Mycket pengar, men detta är vad jag vill lägga mina pengar på.

Jag vill se mitt livs kärlek igen! Jag vill se Depeche... Jag tror inte ens de är ute på turné. Jag vet inte ens om de kommer ge sig ut på en ny. De har hållit på i 29 år nu. Hur länge orkar man? Jag vill att de ska orka, tills de står där mer rullator och kjäpp xD
Nej men seriöst, jag MÅSTE se dem minst en gång till alltså! Jag är berädd att åka över halva jorden för dem!

Fan mitt internet krånglar hela jävla tiden! Men jag fattar inte vad som är fel, jag är connect:ad men ändå så kanske var 5-10 minut så säger spotify att det är något problem, och om jag byter hemsida så hittas inte hemsidan. Men sen efter några minuter så hittas den om jag försöker igen och spotify sätter igång igen. Jävla skit alltså, det måste va att det är dålig mottagning i just detta rum, för i besöksrummet kommer jag inte ihåg att detta händer. Men hemma hos mammi har jag för att att det händer. Men det ska fan inte hända! Jävla skitgrej alltså...

Jag vill ha min mobil, men det har fan inte gått tre veckor än.. Jävla skit. Det är ju itne så att den är sönder. Det har låst sig för att jag råkade komma åt att jag hade glömt mitt mönster som jag slår in för att låsa upp den. Och då, då ska man inte slå in sin pin. Nej då ska man slå in sitt Google-konto och lösenord. Men jag hade inte kopplat det till min mobil, så den var omöjlig att låsa upp! Så då ska det ta upp till tre veckor för samsung att låsa upp skiten. Hur jävla dåligt är inte det?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar